Led-näytöt

LED-NÄYTTÖ + TORNI

Kun haluat erottua joukosta isosti – on LED-näyttö torni paras valinta. Tornista mainokset näkyvät pidemmälle ja lakialle. 

LED-NÄYTTÖ + TELINE

LED-näyttö teline on paras ja suosituin vaihtoehto joka on yleensä kaikessa komeudessaan pihamaalla.

LED-NÄYTTÖ IKKUNAAN

LED-näyttö ikkunaan on paras vaihtoehto tilallisesti vaativissa tiloissa kuten kaupunkien ydinkeskustojen liikkeissä. 

Tilausprosessin eteneminen

Kartoitus

Asiantuntijamme kanssa käydyn keskustelun perusteella voimme tarjota sinulle parhaan ratkaisun ja kiinnitykset käyttökohteeseesi. Lisäksi varmistamme tarjouksemme soveltuvan juuri teidän käyttöönne.

Tarjous

Tarjoamme teille sopimuksen mukaisesti näytöt asennettuina. Tarjouksen mukana on tekninen kuvaus laitteesta asennustietoineen, tiedot toimitusajoista ja asiakkaan itse hoidettavista toimenpiteistä.

Tilaus 

Tilauksen jälkeen toimitusprosessi käynnistyy tarjouksen mukaisesti ja pidämme sinut ajan tasalla toimituksen etenemisestä. Opastamme vaadittavien lupien hankinnassa (asiakas maksaa rakennusluvan, jos sille tarvetta)

Toimitus

Toimitusajan lähestyessä otamme sinuun yhteyttä ja sovimme tarkan toimituspäivän. Toimitamme tilauksen suoraan osoitteeseenne ja suoritamme sopimuksen mukaiset toimipiteet.  Asiakas hoitaa taululle tulevan sähköliittymän. 

Käytönopastus

Asennuksen yhteydessä annamme laitteen käytöstä opastuksen ja tämän lisäksi voimme auttaa mainosten tekemisessä laajemmallakin alueella

Takuu

Hyväksytyn asennuksen ja käyttöönopastuksen jälkeen annamme tarjouksen mukaisen takuun näytölle. takuuajan jälkeen voimme tehdä huoltosopimuksen laitteenne huollosta.